Allegria Studio

De ce videochat la Allegria Studio?


Allegria Studio a înființat primul studio de videochat în urmă cu 8 ani, iar strategia de training motivațional implementată de acesta a format sute de modele ambițioase și motivate, astfel încât nu a fost nevoie de prea multe discuții inutile, control continuu al modelelor și strictețe extremă că la alte studio-uri.

Doar astfel, modelele noastre au reușit să lucreze confortabil, în acest domeniu, câte 4, 5 sau 6 ani continuu, realizând tot ceea ce și-au dorit și și-au propus.

Ca urmare, am perfecționat o metodă de lucru care generează încasări record pentru modele și funcționează indiferent de vârstă sau aspect!

Dorința noastră a fost întotdeauna ca modelele cu care colaborăm să se simtă ca acasă, să se simtă independente, să se simtă colaboratoare, nu subalterne. A existat mereu un respect extraordinar și o comunicare continuă.

Și tu poți beneficia de experiența noastră și poți deveni o femeie cu încasări de invidiat!

Contactați-ne


adresa Adresa: Strada Brândușelor 72, Brașov
telefon Telefon: +40 720440066
telefonMobil: +40 720440066
email Email: office@allegria-studio.ro
facebook Facebook: AllegriaStudio

Prin ce suntem diferiți față de alte studio-uri de videochat?

Este simplu, credem în următoarele valori :


Colaboratorii – modelele noastre sunt oameni înainte de a fi angajaţi

Candidații de astăzi nu vor să audă că ai nevoie de un anumit specialist. Ei vor să vadă că ai nevoie de ei în mod specific, nu doar ca profesioniști, ci și ca indivizi. Noi scoatem în evidență ceea ce are nevoie modelul de la noi, nu doar ce vrem noi de la ea.

Modelele și în general tinerii iși caută vocaţia

Pentru generațiile tinere în mod special, job-ul nu mai înseamnă locul în care-și vor petrece toată viața profesională activă, ci un traseu complex care-i va duce prin multe locuri. Nouă chiar ne pasă de viitorul tău, nu doar de prezentul companiei noastre.

Vor să fie surprinse

Plictiseala nu este benefică pentru nici un angajat pentru că îl poate convinge destul de ușor să plece. De aceea e important să ții tot timpul pasul cu echipa ta și cu nevoile ei. De aceea oferim oportunități de avansare și beneficii noi modelelor noastre!

+40 771401002

Oferta studio-ului de videochat ALLEGRIA

Nimeni nu-și dorește un job stresant și cu atât mai puțin să stea cu frica pierderii locului de muncă.

La Allegria investim constant în dezvoltarea ta personală și profesională astfel încât să-ți crești încasările de la lună la lună, să devii mai bună, mai încrezătoare și să poți realiza tot ce îți propui.

50% - 80% comisioane progresive – cele mai mari din domeniu

SALARIU FIX - 3.000 ron
Dacă ești model începător și vrei o stabilitate îți oferim posibilitatea de a avea un salariu fix garantat.

Ședință de shopping din partea noastră
Ce zici de o ședință de shopping? Studio-ul de videochat Allegria oferă modelului cu cele mai multe ore online o ședință de shopping gratuită.

200$ - Bonus recomandare
Vino cu prietena ta la Allegria Studio Videochat Brașov și câștigați amandouă un premiu surpriză.

Pentru confortul tău, îți decontăm taxi-ul când vii la interviu!
Contact
Open chat
Powered by