Câștiguri videochat
în studioul Allegria

+40 720440066

Câștiguri videochat

Câștigurile sunt variabile, în funcție de timpul și dedicația pe care fiecare model în parte o oferă acestei activități. La Allegria Studio, modelele noastre de videochat câștigă între 1000$ și 20.000$ pe lună. Pentru a crește câștigurile, este necesară parcurgerea programului de training și a anumitor pași bine stabiliți. Drumul spre success are cotiturile și greutățile lui, însă noi facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare model va urma drumul cel mai scurt către succes. Comisionul variază în funcție de nivelul de implicare și de performanțele modelului.

Echipa Allegria este formată exclusiv din personal feminin, tânăr și profesionalist, iar modelele Allegria Studio se bucură de bonusuri și concusuri organizate în fiecare lună. Fiecare model are șansa de a câștiga ședințe de shopping, de masaj sau chiar city break-uri cu destinații la alegere ori excursii cu destinații exotice.

Pentru a ajunge un model de videochat de succes și pentru a obține bonusurile companiei noastre, dar și ale site-urilor partenere, este necesară multă seriozitate, multă muncă și un nivel ridicat de profesionalism. În general, modelele care ajung să câștige sume considerabile de bani sunt cele care își dau interesul și care au ambiția să reușească. Noi considerăm că oricine poate avea câștiguri mari, atâta timp cât interesul față de acest job este unul ridicat.

Așadar, dacă îți dorești să fii un model de top și să ai încasări fabuloase, te așteptăm în echipa noastră!

+40 720440066

Allegria Studio

Programul de lucru la Allegria Studio este unul flexibil, fiecare model având libertatea de a alege intervalul orar în care să muncească, în funcție de propriile nevoi și necesități.

Modalitățile de plata în studioul de videochat Allegria Studio sunt variate. Venim în întâmpinarea nevoilor modelelor noastre, oferind posibilități multiple de plată. La cerere, se poate stabili chiar și o plată săptămânală. Modalitatea standard de plată este bilunară și se efectuează întotdeauna la timp, în zilele stabilite prin contract, chiar și la aceeași ora. Este simplu să verifici suma de bani câștigată pe perioadă, iar noi îți garantăm plata mereu la timp, totul fiind simplu și transparent.

Contact
Open chat
Powered by