Testimoniale
modele Allegria

 

“Mi-a fost teama ca prietenii si familia vor afla ce fac, deoarece nu eram pregatita sa le spun la momentul acela. La Allegria mi s-a oferit condifentialitate, intimitate si profesionalism. Privind acum in urma, faptul ca am ales o cariera in videochat a fost cea mai buna decizie.”

Ana-Maria, 20 ani (model de 8 luni)

“Tocmai renuntasem la un job in call center, cu un salariu foarte mic. Cea mai mare temere a mea a fost ca a face videochat nu este legal si ca o sa ma afecteze negativ in timp. Am fost uimita cand am constatat ca totul este 100% legal, cu contract si toate taxele platite. Sunt multumita de alegerea facuta!”

Ioana, 25 ani (model de 1 an)

“Cand am venit la voi, eram extrem de nesigura pe mine. Imi imaginam ca ma vor vedea multe persoane necunoscute si vor rade de mine si de stangacia mea. Am invatat sa am incredere in mine, sa fiu optimista si independenta. Am invatat extrem de multe lucruri in aceste 4 luni si ma bucur ca fac parte din echipa Allegria!”

Iulia, 19 ani (model de 4 luni)

“Cel mai teama mi-a fost sa ma expun fata de persoane straine. Am aflat apoi ca videochatul nu inseamna neaparat nuditate timp de 6 ore/zi, ci arta de a face conversatie si de a capta atentia oamenilor. Fiecare isi stabileste propriile limite.”

Mirela, 27 ani (model de 3 ani)

“Auzisem de la o colega de facultate ca se castiga foarte bine, dar aveam indoilelile mele. Cand m-am angajat aveam foarte multe datorii, iar planul era sa muncesc 6 luni, pentru a-mi plati datoriile, apoi sa imi caut un job in alt domeniu. Am reusit sa platesc toate datoriile din prima luna si am realizat ca nu vreau sa mai plec. De ce sa renunti la un job care iti place si iti aduce castiguri mari?”

Anca, 22 ani (model de 1 an)

+40 720440066

Povestea Nicoletei

Numele meu este Nicoleta, am 21 de ani si de doi ani fac videochat.

Castig suficient cat sa imi permit o chirie intr-un apartament elegant si incapator, haine de la orice designer si vacante de 4 ori pe an. In acelasi timp strang bani pentru o casa a mea si nu fac niciun compromis!

Sunt o femeie independenta si imi place viata mea. Puteam si pot avea o cariera in orice domeniu, dar am ales sa fac videochat.

+40 720440066

Povestea Mirunei

Numele meu este Miruna si am 26 de ani. M-am apucat de videochat in urma cu 4 ani, cand eram in facultate.

Aveam nevoie disperata de un job si am zis ca, decat sa lucrez 8-10 ore casier sau lucrator comercial la un supermarket pe 1200 lei, mai bine lucrez 6 ore intr-un studio, pe aceeasi bani, dar linistita si cu o energie de independenta.

Lucrez 8 ore pe zi in studio si castig 5000-6000 de dolari pe luna.

Contact
Open chat
Powered by