Videochat

+40 720440066

Ce este videochat-ul?

Videochat-ul nu este doar pentru fetele frumoase; videochat-ul se adresează fetelor inteligente, sociabile, cu simțul umorului, fetelor care au o personalitate puternică și care au încredere în sine.

Deși multă lume este sceptică, videochat-ul este o activitate legală, atât în România cât și în marea majoritate a țărilor din Europa și a celor din afară ei. Este vorba despre activități de comunicare și socializare prin intermediul internetului și a calculatorului cu persoane din întreaga lume, folosindu-ne pentru aceasta de platforme de socializare pentru adulți.

Activitatea din domeniul „live entertainment” vă ajută să vă puneți în valoare frumusețea, să vă creșteți într-un timp scurt încrederea și stima de sine, să vă perfecționați abilitățile de comunicare și socializare, să vă perfecționați limba engleză și nu în ultimul rând să câștigați sume fabuloase de bani în comparație cu salariile care se pot câstiga în acest moment în România.

Totuși, ca și în orice alt domeniu, pentru a avea succes și a câstiga foarte bine, și în videochat este nevoie să dați dovadă de maximă seriozitate, perseverență și creativitate. Nu este o activitate grea, dar dacă dorești rezultate nu este nici ușor, este ca orice altă muncă.

Pentru foarte mulți videochat-ul reprezintă un subiect tabu, poate chiar controversat. Se nasc astfel prejudecățile. De cele mai multe ori, așa cum este și în cazul videochat-ului, prejudecățile apar datorită lipsei de informare.

Videochat-ul este un mijloc de comunicare virtual prin intermediul internetului, iar legătura dintre model și membrii se realizează prin intermediul camerei web. Vizitatorii plătesc un preț pe minut (prețul fiind stabilit de site) pentru a putea discuta și vedea modelul pe camera web. Discuțiile se pot face pe diverse teme, alegerea subiectului conversației o face modelul de videochat. Scopul modelului este acela de a prelungi secțiunea de privat.

Acesta este unul dintre cele mai promițătoare domenii de activitate, care are deja o cota mare de piață, astfel încat, pentru dumneavoastră, poate fi un mod de a câștiga foarte bine în viitor.

Veniturile considerabile și amețitoare reprezintă cel mai mare avantaj în acest domeniu de activitate. Dacă dorești să îți cumperi o mașină sau un apartament, să pleci într-o vacanță de vis sau pur și simplu să trăiești fără nici o grijă, acest job s-ar putea să te ajute mai mult decât crezi.

Conversațiile dintre model și membru sunt strict personale și confidențiale, neavând nimeni dreptul de a le invada intimitatea. Nu trebuie să vă faceți griji că cineva cunoscut vă va găsi, toate persoanele din România sunt blocate, deci nu pot accesa site-urile pe care lucrați!

În cazul videochat-ului discuțiile pot avea și tentă erotică, discuțiile pot fi pe absolut orice temă, și nu de puține ori modelul joacă rol de psiholog, acela de a asculta fără a judeca și de a fi empatic, ceea ce poate fi de mare ajutor persoanei cu care comunică online.

+40 720440066

Ce NU este Videochat-ul?


NU este ilegal - lucrezi în perfectă legalitate, cu contract, concedii, asigurare de sănătate și pensie.

NU este imoral - nu este nimic imoral în faptul că interacționezi cu oameni care vor să vorbească cu tine și să te vadă. Mai mult decât atât, fiecare model de videochat, pe lângă faptul că devine o actriță desăvârșită, devine și un psihoterapeut care ajută sute de membrii cu probleme, să se integreze mai ușor în societate, ridicându-le stima de sine și încrederea.

NU este greșit - Ești video model, iar asta nu este cu mult diferit de a fi fotomodel, model sau hostess.

NU este prostituție, precum își imaginează unii dezinformați - lucrezi într-o cameră elegantă, fiind singură, într-o atmosfera de perfectă intimitate, iar persoanele cu care comunici online, aflați în celălalt capăt al lumii, nu te pot atinge, nimeni nu te obligă să faci nimic din ce nu îți dorești sau nu ești confortabilă să faci, vinzi doar o imagine virtuală, o fantezie.

Tu alegi gradul tău de implicare și confort!

Poate nu coincide cu ceea ce ai auzit până acum, însă videochat-ul nu este același lucru cu pornografia.

Model videochat


Jobul de model videochat înseamnă discuții online și plata se face pe minut. Încasările lunare ale unui model de videochat în studio pot depăși ușor 2.000$. Programul este flexibil, favorabil și pentru studente sau oricine are și un alt job.

În studio-ul Allegria vei avea parte și de un trainer dedicat care te va ajuta să înțelegi și să înveți cât mai bine meseria de model videochat. Trebuie menționat că activitatea de videochat este o activitate 100% LEGALĂ.

Suntem o firma legală, angajăm legal, plătim toate taxele la stat. Modelele muncesc într-un mediu sigur din toate punctele de vedere. Echipa noastră este tânăra, profesionistă și serioasă. Dacă ai întrebări despre videochat sau despre studio-ul de videochat Allegria nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii.

Vei munci, te vei dezvolta și te vei distra!

Că și model, vei interacționa cu persoane din diverse țări, ajungând să cunoști tipologii de oameni și mentalități diferite și îți vei perfecționa cunoștințele de limbă engleză. Ca și pe o rețea de socializare, vei avea conversații prin intermediul internetului, a camerei video și a microfonului, singura diferență fiind că aici vei încasa diverse sume de bani pentru acele conversații.

Cei care apelează la serviciile de videochat sunt persoane care își doresc să cunoască oameni noi și să petreacă timpul într-o companie plăcută, evadând în același timp din rutina de zi cu zi.

Subiectele abordate de clienți sunt foarte diverse, unii vor dori să le povestești despre tine, alții e posibil să îți ceară anumite lucruri. Oricare ar fi cazul, dacă unul din ei îți cere ceva cu care nu te simți confortabil, îl poți refuza politicos, nefiind obligată să faci nimic din ce simți că îți încalcă limitele personale.

Munca într-un studio de videochat te va ajuta să devii o persoană independentă financiar și încrezătoare în forțele proprii. Vei fi apreciată și flatată, învățând artă conversației și a seducției.

+40 720440066

Întrebări frecvente

Trebuie să am un corp impecabil pentru a putea lucra în studio-ul Allegria de videochat?

Pentru a reuși în videochat caracterul și atitudinea sunt cele mai importante. Charisma și farmecul sunt mai importante decât frumusețea în videochat. Putem să instruim pe oricine să fie foarte bun în acest domeniu. Aspectul fizic ajută dar nu este cel mai important!

Am un contract legal?

Desigur! În studio-ul nostru de videochat cadrul este perfect legal. Vei beneficia de drepturile încadrării legale. Plătim toate taxele la stat.

Anonimatul meu este garantat?

Studio-ul nostru de videochat se bazează pe discreție și intimitate, identitatea ta nu va fi dezvăluită niciodată, locația este declarată call center (ceea ce și este într-un fel).

Cum obțin banii?

Ești plătită bilunar sau săptămânal, direct pe cardul tău sau cash, la alegere.

Cum pot începe să lucrez la Allegria?

Dacă ești femeie și ai peste 18 ani, poți să faceți un simplu clic pe pagina de contact pentru a stabili un interviu cu noi, sau poți intra în conversație cu un membru al echipei noastre prin chat-ul intern al site-ului. În urma interviului se semnează un contract, iar în maxim 2 zile poți începe efectiv munca.

Pot lucra la Allegria dacă sunt încă la universitate?

Da, la Allegria poți lucra oricât vrei, ori de câte ori vrei. Oferim flexibilitate de 100%!

Care este programul de lucru?

Deoarece vei avea o flexibilitate de 100%, depinde de tine cum îți alegi tura. Cu jumătate de normă, cu normă întreagă, de zi sau de noapte. Cum îți dorești tu. Binînțeles că noi suntem aici pentru tine și te vom sfătui să îți alegi cea mai bună formulă în care să îți maximizezi câștigurile.

Ce face studio-ul Allegria diferit?

Ne concentrăm pe tine și pe nevoile tale. Respectul și discreția sunt atuurile noastre!

Nu am nici o experiență în acest domeniu, pot lucra?

Da, la studio-ul Allegria îți oferim formare gratuită și vom face tot ce ne stă în putință pentru că tu să ajungi la câștiguri foarte mari în cel mai scurt timp. Nu ai nevoie de experiență anterioară pentru a lucra cu noi.

Cum voi ști cât de mulți bani voi face?

Încrederea este una dintre cele mai importante valori în studio-ul Allegria. Prin urmare, avem o transparență de 100%, ceea ce înseamnă că vei putea vedea în orice moment banii pe care îi faci pe fiecare site de profil.

Primesc training la început?

Da, la început, la mijloc și ori de câte ori simți nevoia pentru ca să-ți atingi nivelul următor al obiectivelor, echipa noastră va face tot ce poate pentru a te ajuta să prosperi. Este ușor!

Acceptați doar fete?

DA

Personalul este feminin?

Din respect pentru intimitatea modelelor, personalul studio-ului este exclusiv feminin. Echipa noastră compusă numai din femei cuprinde: trainer, admin, fotograf, make-up artist.

Există premii, bonusuri?

La fel ca orice altă companie, angajații beneficiază de o mulțime de promoții. În mod regulat, avem concursuri cu șanse mari să câștigați premii. Te vom pune la curent cu toate premiile și bonusurile oferite, la interviu.

Aș vrea să lucrez la voi, dar îmi e teamă să renunț la jobul actual. Dacă nu voi face nici un ban la început și nu voi avea cu ce plăti chiria?

Ne-am gândit și noi la asta și, de aceea, îți oferim minim 3.000 lei câștig garantat pe lună în primele 3 luni, dacă ești serioasă, focusată pe muncă, vorbești foarte bine engleza și respecți minim 6,5 ore/zi online în medie. Totuși suntem convinși că procentual vei depăși din prima lună cei 3.000 lei garantați.

Contact
Open chat
Powered by